Ontmoet de spiritueel ondernemer – Ilja meijer van Newlife coaching Amsterdam

Ontmoet de spiritueel ondernemer – Ilja meijer van Newlife coaching Amsterdam

Maak kennis met Ilja Meijer, geboren in het jaar 1983 en woonachtig in het mooie Amsterdam.

Ilja is healer en life coach bij Newlife coaching Amsterdam; kijk in 10 vragen mee in het leven van Ilja, wat inspireert en motiveert haar in het dagelijks leven? Wat maakt haar nu zo bijzonder en uniek?

Ilja’s Quote: A history of trauma can give you a high tolerance for pain, just because you can take it doesn’t mean you have to. You are worthy of healing.

 

  1. Wat is de naam van je bedrijf en heeft deze een speciale. Betekenis voor jou?         

Newlife Coaching Amsterdam, deze naam had mijn bedrijf al voor het bestond ik voelde dit al heel sterk voordat ik wist dat ik deze stappen ging maken. Gelukkig was hij nog beschikbaar toen ik mij ging inschrijven bij de KVK.  Het staat voor nieuw leven, dit is voor mijn cliënten maar net zo goed voor mijzelf. Ook natuurlijk het bruggetje naar Life Coaching en waaruit een nieuw leven ontstaat.

Ik ben mijn passie gaan volgen en daaruit is Newlife Coaching Amsterdam ontstaan wat voor mij echt een nieuwe wereld heeft geopend doordat ik nu werk doe waar ik gelukkig van word en goed in ben. Voor mijn cliënten gaan er nieuwe deuren open, deuren naar binnen, ze leren zichzelf beter kennen en kunnen betere keuzes maken en weten beter wat ze nodig hebben van het leven. Maar ook deuren naar buiten, ze kunnen beter in contact treden met anderen doordat ze zich beter voelen en beter grenzen aan kunnen geven.

 

  1. Wat passioneert jou?

Mijn passie in ontwikkeling. Zelfontwikkeling, elke dag proberen een betere versie van jezelf te worden. Dit betekent niet dat je niet goed bent zoals je bent maar juist dat je liever voor jezelf mag zijn, jezelf goed leert kennen, erachter komen wat je nodig hebt en dat jezelf ook kunnen geven. Maar daarnaast ook helpen om anderen dit proces in gang te zetten. Ik ben gefascineerd door het helende vermogen en de veerkracht van de mens. Ik heb dit in mijn eigen leven ervaren en veel gewerkt aan zelfontplooiing en ontwikkeling en ook traumaverwerking. Door mijn eigen ervaringen weet ik dat het mogelijk is van de donkere kant over te gaan naar de kant waar het licht schijnt. Ik geloof dat er vele wegen zijn die dit proces op weg helpen. Ik geloof dat stress de grootste veroorzaker is van eigenlijk alle dingen die ons ziek maken. Alleen zijn we ons niet altijd bewust waar onze stress vandaan komt. We leven voornamelijk op onbewust niveau en daar zitten al onze ervaringen en pijnlijke trauma’s en herinneringen opgeslagen. Dit bandje wordt onbewust elke dag opnieuw afgespeeld. En het is niet makkelijk om dit proces te veranderen als je je er niet bewust van bent of bereid bent ernaar te kijken. Vaak hebben we door onze opvoeding ook niet de middelen ontvangen om dit zelf om te zetten. Maar ik geloof dat wanneer je bereid bent om dit te doen en daar de juiste middelen voor inzet het zeker mogelijk is om los te laten en een gezonder, beter en gelukkiger “every day life” te ervaren.

Ik wil mijn leven eraan wijden om zoveel mogelijk te begrijpen van het helende vermogen van het lichaam en geest en dit zo efficiënt mogelijk in te kunnen zetten om mensen te helpen fijner door het leven te gaan.

 

  1. Hoe mogen we je in 1 woord omschrijven? 

Healer

 

  1. Wat maakt jou uniek als persoon? 

Ik ben een open persoon en sta zonder oordeel voor iedereen klaar. Mensen voelen zich vrij om zichzelf bij mij te zijn omdat ik dat zelf ook ben en oprecht geïnteresseerd ben in wie je bent en hoe je zo bent geworden. Ik ben ook zeer gevoelig dus meestal weet ik al meer dan wat je zegt omdat ik de energie ook kan lezen. Ook lach ik graag en heb ik een goed gevoel voor humor dus dat geeft het ook een lichte toets als het soms wat zwaar wordt. Maar altijd alles met respect.

 

  1. Wat is je Chinese sterrenbeeld? Klopt deze omschrijving bij jou als persoon? 

Ik ben uit 1983 dus zwijn ik moest het even opzoeken:

Mensen geboren onder het teken van het Varken/zwijn zijn vaak heel galant. Ze zijn oprecht, zijn tolerant en hebben gevoel voor humor. Ze zijn te goed om waar te zijn, zorgzaam en ze doen wat je van ze vraagt. Varkens willen nu eenmaal graag alles goed doen, en je kunt ze dan ook rustig vertrouwen.

Ja het is bijna mijn antwoord op de vorige vraag haha dus je kan wel zeggen dat dit klopt!

 

  1. Wat is je favoriete maaltijd? 

Ik eet veganistisch, dus vooral veel groenten en fruit. Ik eet bijna dagelijks meerzaden broodjes met Hoemoes, avocado, veldsla, sesamzaadjes, hennepzaadjes, peper en zout dat vind ik echt zoooo lekker!

 

  1. Wat is er volgens jou na de dood? 

Ik denk dat we allemaal voornamelijk bestaan uit energie en dat deze energie weer in een andere vorm verder gaat maar zonder bewustzijn van wie we hier geweest zijn.

 

  1. Wat is je meest nutteloze eigenschap? 

Altijd super-op tijd zijn waardoor ik vaak lang moet wachten omdat ik te vroeg ben

 

  1. Hoe ziet voor jou een dinsdag eruit? Beschrijf wat jij op zo’n dag doet.

Rond een uur of 8 opstaan, dankbaar zijn voor een nieuwe dag dit ook zeggen voor ik mijn ogen open doe,  douchen aankleden (en motivational videos of podcasts luisteren) dan naar de sportschool op de terugweg boodschappen doen, dan lekker een broodje eten op mijn gemak en dan mijn healing- bars – lifecoaching afspraken van de dag en in de avond op mijn gemak eten en dan nog wat tv kijken of social media kanalen voor Newlife Coaching Amsterdam en dan in bed nog even tv kijken en dan dankbaar weer gaan slapen.

 

10.Hoe onderscheid jij je van concurrenten of collega’s? 

Ik geloof in overvloed en denk dat iedereen op zijn eigen manier iets speciaals te bieden heeft. Bij Newlife Coaching Amsterdam combineer ik meerdere vormen van heling. Met coaching is het mentale en emotionele aspect aanwezig en bij healing en access bars het lichamelijke en energie aspect. Ik denk dat een combinatie van al deze elementen zorgt voor blijvende veranderingen en serieuze verlichting van de problemen waar je mee kampt. Mijn cliënten vinden ook de sfeer die ik neerzet heel prettig en voelen zich heel erg op hun gemak. Ik neem ook voor iedereen echt de tijd en denk ook mee in wat ze na de behandeling zelf nog kunnen inzetten om de effecten van de behandeling te versterken. Alles gebeurt met liefde en compassie, daar kunnen we allemaal wel wat meer van gebruiken.

 

Actie: Boek nu een Healing of acces bars bij Ilja via haar site Newlife coaching Amsterdam en krijg eenmalig 10% korting op 1 behandeling. Gebruik de code spirituelewebwinkel

 

Wilt u Ilja volgen, dat kan op

Instagram

LinkedIn

Facebook

 

Wilt u ook met uw bedrijf een jaar lang op onze site? Vraag dan hier uw interview aan!

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× Hoe kunnen we je helpen?